Sjortechniek

Spankettingen

Bij transport van goederen is het heel belangrijk om de lading goed vast te zetten. Door de geldende NEN-EN 12195-norm en de controle van de overheid hierop, worden de risico’s op een boete bij een verkeerd vastgezette lading steeds groter. Zeker in Duitsland, maar ook steeds meer in Nederland. Bovendien kan het niet goed of niet voldoende vastzetten van lading grote gevolgen hebben voor de veiligheid van u en anderen.

Spankettingen en kettingspanners zijn dé manier om uw lading veilig en verantwoord vast te zetten. Onze kettingen en spanners voldoen aan de NEN-EN 12195-norm. De meestgebruikte spankettingen zijn voorzien van inkorthaken met een kettingdiameter van 10 millimeter en een bijpassende ratelspanner. Onze spankettingen kunnen geleverd worden in verschillende kettingdiameters: 8, 13 en 16 millimeter.

 

Sjorbanden

Onze sjorbanden (ook vaak spanbanden genoemd) zijn eigen fabricaten die door ons zelf geassembleerd worden. Door de diverse combinatiemogelijkheden kunnen wij zo een zeer uitgebreid assortiment bieden. Onze sjorbanden kunnen geleverd worden op elke gewenste lengte, van 1 tot 100 meter.

Bedrukte sjorbanden

Onze sjorbanden kunnen bedrukt worden met bijvoorbeeld uw eigen firmanaam. Er is ruimte voor maximaal 32 tekens. De bedrukking wordt geplaatst onder de slijtvaste bandcoating. De tekst die u erop zet, zal dus niet vervagen. Bij afname van 500 meter band (bijvoorbeeld 50 banden van 9 meter) bedrukken wij deze gratis voor u. Bij bestellingen van minder dan 500 meter vragen we om een kleine vergoeding voor het bedrukken.

Doordat wij zelf fabriceren en een grote, gevarieerde voorraad hebben, zijn onze levertijden kort. We produceren en leveren al vanaf 1 stuk, dus u zit niet vast aan een (grote) afnameplicht bij een bestelling in afwijkende maten.

 

TOP